DSC 3784bewerkt

Over Paardenvervoer

Sinds 2023 ''By Rianne & Jordi''

Paardenvervoer is een écht familiebedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in alles rondom het transport van uw paard(en). Wij verzorgen zowel nationale als internationale transporten van één of meerdere paarden. 

De oorsprong van Paardenvervoer ligt al vele jaren terug in het bedrijf van vader (Frank Goldman). Jordi is van kleins af aan al te vinden tussen de paarden en de vrachtwagens. De passie voor het vak is hem dan ook letterlijk met de paplepel ingegoten. Ook waren ze vaak samen te vinden op de menwagen, vader Frank op de bok en Jordi achterop. Toen Jordi 18 werd kon hij dan ook niet wachten om gelijk zijn vrachtwagenrijbewijs te halen. Daarna is hij natuurlijk voor zijn vader gaan werken, maar was daarnaast ook veel onderweg met bloemen. Wegens privé omstandigheden heeft vader Frank helaas moeten stoppen. 

In .. kreeg Jordi de mogelijkheid om ook zelf te beginnen met het transporteren van paarden. Deze kans greep hij natuurlijk met beide handen aan en zo is Paardenvervoer ontstaan. De eerste jaren deed hij dit voornamelijk alleen maar na een aantal jaar kwam Rianne in zijn leven. Rianne en Jordi kennen elkaar al van jongs af aan, maar na een aantal jaar sloeg de vonk over. 

Begin 2023 maakt, inmiddels, verloofde Rianne officieel haar intrede bij Paardenvervoer. Natuurlijk is zij al langere tijd actief binnen Paardenvervoer, en dan met name op de paardentaxi. Rianne is ook opgegroeid tussen de paarden, dit is dan ook de plek waar ze zich helemaal thuis voelt. Nu ze sinds enige tijd ook in bezit is van haar groot rijbewijs is ze niet alleen meer te vinden op de bijrijdersstoel maar ook achter het stuur. 

Vader Frank is zeker nog niet toe aan zijn pensioen. Hij is nog regelmatig te vinden achter het stuur en verricht nog wat werkzaamheden op de achtergrond van het bedrijf. 

Deze jarenlange ervaring als zowel vrachtwagenchauffeur als paardenliefhebber resulteert dan ook in een unieke combinatie. Niet alleen het omgaan met paarden, maar ook het besturen van een vrachtwagen is een vak apart.  De fijne kneepjes van dit unieke vak zijn ook niet enkel uit een boek te leren, maar worden echt in de praktijk opgedaan. Een combinatie van kennis en ervaring maakt Paardenvervoer hier het perfecte voorbeeld van.

Samen willen Rianne en Jordi hun geliefde familiebedrijf in bloei zetten om ooit op een dag het stokje te kunnen overdragen aan hun kinderen. 

317657867 579000290896886 6252322828003711130 n (1)

NIWO vergunning

Nummer: 38528

NVWA gecertiviceerd

Vergunninghouder 322970

Goedgekeurd bij het RDW

Alle voertuigen zijn goedgekeurd voor nationaal en internationaal transport van paarden.

© Paardenvervoer

Volg ons op: